Home » Therapeuten » Suzanne Ekkerink

Suzanne Ekkerink

GZ-psycholoog / Cognitief gedragstherapeut VGCt

06-41665609

suzanne@psychologenpraktijkgemert.nl

AGB-code: 94067840

Suzanne studeerde in 2007 af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hierna mocht ze als beginnend psycholoog de locatie Tilburg van een landelijke specialistische GGZ instelling mee opstarten. Ook kreeg ze de mogelijkheid om het traject tot cognitief gedragstherapeut (VGCt) te volgen. In de jaren die volgden heeft Suzanne veel scholing gevolgd en ervaring opgedaan in de diagnostiek en (groeps)behandeling van met name angststoornissen en ADHD bij volwassenen.  Om zich verder generalistisch te ontwikkelen heeft Suzanne de opleiding tot GZ psycholoog gevolgd van 2012 tot 2014.

In 2015 heeft ze de overstap gemaakt naar een meer kleinschalige setting, bij een psychologenpraktijk in Boxmeer. Hier heeft ze tot op heden met veel plezier haar kennis en ervaring verder kunnen verbreden door de diversiteit aan problematiek binnen behandelingen en psychologisch onderzoek. Ook het opleiden van collega’s is een aanvullend onderdeel van haar werkzaamheden geworden.

Therapievormen waar Suzanne onder andere gebruik van maakt zijn cognitieve gedragstherapie, EMDR en elementen vanuit de Mindfulness. Suzanne wordt door anderen omschreven als iemand die rust uitstraalt, een scherpe diagnostische blik heeft en gedegen te werk gaat. De behandeling stemt ze in samenspraak af op de hulpvraag en problematiek. Suzanne is ervan overtuigd dat de ‘klik’ en samenwerking belangrijke factoren zijn voor de effectiviteit van een behandeling.