Samenwerken

Het is mogelijk om structureel een gesprekskamer te huren en je hiermee aan te sluiten bij Psychologenpraktijk Gemert. Zowel parttime als fulltime, overdag en in de avonduren. De praktijk biedt een zo volledig mogelijk pakket aan voorzieningen, waardoor je zonder zorgen aan de slag kunt als zelfstandig werkend therapeut (ZZP).

Praktische zaken zijn geregeld, zoals een smaakvol ingerichte gesprekskamer, gebruik van de wachtruimte, internet, koffie en thee, schoonmaak, een logo en website, gebruik van de groepsruimte en eventueel de mogelijkheid om een abonnement te nemen op een Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) waar in de gehele praktijk mee wordt gewerkt. Tevens wordt er geïnvesteerd in een goede samenwerking met verwijzers in de regio en wordt er met regelmaat geadverteerd in lokale media om de zichtbaarheid van de praktijk te vergroten. Behalve de praktische zaken, zijn er ook de vakinhoudelijke voordelen van het werken in een groepspraktijk. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot overleg, intervisie, intern doorverwijzen en het gezamenlijk opzetten van groepsbehandelingen. 

Ben je GZ-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog of psychiater? Kun je je vinden in de visie en werkwijze van Psychologenpraktijk Gemert en zou je je als zorgprofessional willen aansluiten bij de praktijk? Neem dan contact op met één van de praktijkhouders (Nicolle van Mil of Rosa van den Elzen). Zij gaan graag een oriënterend gesprek met je aan om te onderzoeken of er een match is.