Ruimte huren

Beschikbare ruimtes

Psychologenpraktijk Gemert heeft vijf gesprekskamers en een grote groepsruimte te huur. De gesprekskamers variëren in grootte van 14 m2 tot 19 m2 en de groepsruimte is 40 m2 groot. De groepsruimte is geschikt voor vergaderingen of het geven van een lezing, cursus of groepstherapie. Alle ruimtes zijn smaakvol en met zorg ingericht, met veel oog voor detail. Wekelijks worden verse bloemen verzorgd door een lokale bloemist en de koffie en thee is afkomstig van een lokale en duurzame branderij.

Elke ruimte, ook de groepsruimte, beschikt over een zitje met een bank en fauteuil, een bureau met stoel, een vaste internetaansluiting en een intercomsysteem met camerafunctie. In de groepsruimte zijn daarnaast nog twee grote tafels met acht stoelen, een katheder en een grote smart-tv beschikbaar. De tafels en stoelen kunnen naar wens worden verplaatst en voor lezingen kan het aantal stoelen eventueel worden uitgebreid. Tevens is er een aantal whiteboards beschikbaar.

Kosten

 GesprekskamerGroepsruimte
Per uur (incidenteel)€ 17,50€ 25
Per dagdeel* (incidenteel)€ 60€ 80
Per dag (incidenteel)€ 105€150
Per dagdeel (structureel)€ 171 per maand p.o.a.
* Een dagdeel bestaat uit de volgende tijdsblokken: de ochtend tot 12.30u, de middag van 13.00u tot 17.30u en de avond vanaf 18.00u
Huurprijzen zijn inclusief schoonmaak, internet en gebruik van koffie en thee

Indien u interesse heeft in het huren van een gesprekskamer bij Psychologenpraktijk Gemert, dan kunt u contact opnemen met één van de praktijkhouders (Nicolle van Mil of Rosa van den Elzen).  De groepsruimte kan zowel structureel als incidenteel gehuurd worden, de gesprekskamers in principe alleen op structurele basis. Het huren op structurele basis kent enkele voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.