Home » Therapeuten » Sanne Hoevenaars

Sanne Hoevenaars

GZ-psycholoog / Psychotherapeut / EMDR-practitioner

06-39748299

sanne@psychologenpraktijkgemert.nl

AGB-code: 94012778

Sanne Hoevenaars is in 2004 begonnen met haar opleiding psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij is daarna gaan werken in een vrijgevestigde praktijk, waar zij kinderen en jongeren zag binnen de Basis en Specialistische GGZ. Om zich breder te kunnen ontwikkelen is zij in 2012 gestart met de opleiding tot GZ-psycholoog, waarna in 2017 de opleiding tot psychotherapeut volgde. In het kader van haar opleiding zag zij kinderen, jongeren en (jong)volwassenen voor zowel diagnostiek als behandeling, met een breed scala aan klachten. Op dit moment werkt zij, naast haar werk bij Psychologenpraktijk Gemert, bij Jeugd ggz Dimence Groep. Het behandelen van cliënten vormt het grootste deel van haar werkzaamheden, daarnaast heeft zij diverse beleidstaken en is het opleiden van collega’s een belangrijk onderdeel van haar werk.

Over het algemeen werkt Sanne vanuit een ontwikkelingsgerichte en systemische behandelvisie, waarin de therapeutische relatie centraal staat. Het samen puzzelen naar onderliggende patronen, behoeften en emoties vormt een belangrijk onderdeel van de behandeling.

Sanne is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapeuten (NVP), de Vereniging voor Kinder- en Jeugdpsychotherapie (VKJP) en de Vereniging EMDR Nederland (VEN). De klachtenregeling voor zelfstandig werkende psychotherapeuten is ondergebracht bij de NVP.