Home » Therapeuten » Jasmijn Coenen

Jasmijn Coenen

GZ-psycholoog

06-21348642

jasmijn@psychologenpraktijkgemert.nl

AGB-code: 94106088

In 2014 studeerde Jasmijn af aan de Universiteit Utrecht, waar zij de master Klinische psychologie volgde. Hierna werkte zij als psycholoog en autismebegeleidster bij het Regionaal Autisme Centrum, waar zij ervaring opdeed met volwassenen, jongeren en kinderen met een ontwikkelingsstoornis. Om haar kennis te verbreden begon zij in 2016 bij Psychiatriepraktijk Helmind (specialistische ggz) en Stichting Bijzonder Psychologen (basis ggz). Hier deed zij brede ervaring op met behandeling en diagnostiek. Ook kreeg zij de kans om de GZ-opleiding te volgen, die zij in 2019 afrondde. Inmiddels werkt zij, naast haar werk bij Psychologenpraktijk Gemert, vier jaar bij Apanta-GGZ als GZ-psycholoog in de specialistische zorg. Haar taken daar bestaan voornamelijk uit diagnostiek (transdiagnostisch, ontwikkelings- en persoonlijkheidsproblematiek), individuele- en groepsbehandeling (schematherapie) bij volwassenen met uiteenlopende psychische klachten.

Jasmijn maakt gebruik van verschillende therapievormen, zoals schematherapie, traumatherapie (waaronder EMDR), cognitieve gedragstherapie, ACT en persoonsgerichte therapie. Momenteel is zij bezig met de opleiding (registratie) tot schematherapeut.

Jasmijn vindt het belangrijk dat de best passende behandeling altijd afgestemd wordt in samenspraak met u, waarbij samenwerking, verbinding en vertrouwen in elkaar centraal staan. In het behandelcontact is Jasmijn rustig, betrouwbaar en geduldig.